Sølyst - Den Kongelige Skydebane
Emiliekildevej 2
2930 Klampenborg

Hypede kulinariske nomader besøger København

Fejringen af årets White Guide får et skud fyrigt gastronomisk krydderi fra den japanske og peruanske hylde, når holdet fra Cooking in Motion indtager de smukke og statelige omgivelser på landstedet Sølyst i Klampenborg nord for København.

Cooking in Motion er et hold kulinariske nomader med køkkenchef Sebastián Mazzola i spidsen. Måske kender du ikke hans navn, men han er langt fra hvem som helst – hans imponerende cv tæller legendariske restauranter som El Bulli, Tickets, 41°, og Pakta. 

Den gode nyhed er, at du nu også har muligheden for at komme med til den madoplevelse, der skal imponere toppen af den danske restaurationsbranche, når lanceringsmiddagen løber af stablen mandag den 20. november.

Sebastián Mazzola flankeres af den højt dekorerede sakesommelier Sussie Villarico (Pakta, 41°), og de to har gjort Cooking in Motion til en af verdens fremmeste eksponenter for det såkaldte 'nikkei'-køkken, som er en fyrig og fræk fusion af det japanske og peruanske køkkens delikate råvarer og teknikker. De to fornøjer normalt gæsterne i hjembyen Barcelona og metropoler verden over med udsolgte gastronomiske aftener, så det er lidt af et scoop, at de er blevet lokket til København. 

Oplevelsen kombinerer en udsøgt peruansk-japansk tastingmenu med en spændende drikkemenu, som kommer til at indeholde både et udvalg af vine og sjældne sake-typer af ypperste kvalitet, udvalgt af sakesommelier Sussie Villarico.

Udover gallamiddagen er der planlagt yderligere tre popup-middage på Sølyst, hvor heldige og nysgerrige gourmeter kan få rystet smagsløgene med en gastronomisk oplevelse, som du ellers ikke kan få i Danmark.  


Datoer og priser (alt inklusive):

21. November: kr. 2.500 ("Chefs table")
22. November: kr. 1.650
25. November: kr. 1.650


~ Menu ~

Snacks
Welcome bites
Tsuruume yuzu-shu, Heiwa Shuzō

Umami cloud with yogurt & caviar
Razor clam with miso, sesame & lemon
Senkin 50, Senkin Shuzō
 
Ajo blanco with oyster, grapes, radish & marinated salmon roe
Daigo no Shizuku, Terada Honke
 
Chawanmushi with variety of mushrooms & black truffle
Biden 1999, Mii no Kotobuki
 
Aburi Squid causa with yuzu emulsion, avocado & kizame
Ishi no Kanbase, Wakabayashi Shuzō
 
Smoked duck magret with taro pure, sautéed bimi, cep & black garlic
Taru Maru, Miyoshino Shuzō
 
Coffee lemon pie
Lavazza Alteco (organic) cold brew with Mi no Umeshu aged plum sake
 
White chocolate, yogurt, passion fruit & matcha
Dagmar FLI07, Rynkeby

SHARE THE EVENT×

Sign up to stay informed about the latest events.

Frequency

Geographic Location

CHAT